RVN approached by client to revisit brief post-granting of complicated planning permission

November 2015
Back in the spring of 2014 Robinson van Noort worked with clients in Barnes to design the co joining of two terraced lion houses. Due to the complexity of the proposed works we worked extensively with the planners to ensure we reached a successful conclusion. Planning permission was granted in Aug 2014.
Due to a variety of circumstances our client put the project on hold until now. We’ve just had the call to say that they are ready to press go on the project to begin design work in the new year. We are absolutely delighted!
RVN delivers unique and comprehensive design presentation for fantastic twin house redevelopment opportunity in Barnes
Here’s a snapshot from the existing plan showing the areas to be punctured/demolished (red hatch) and the line of the adjoining party wall (blue dotted line).