Completed Extensive Residential Scheme in Barnes

COMPLETED EXTENSIVE RESIDENTIAL SCHEME IN BARNES The co-joining of two Victorian dwellings in the heart of London into a single 9000sqft family home. A full refurbishment, reconfiguration and addition, including the excavation of basements, puncturing of the spine and party wall, removal of staircases, double rear addition and a comprehensive re-landscaping exercise created an extraordinary…

Project completion and handover for successful, striking and peaceful chalet apartment in French ski resort.

Project completion and handover for successful, striking and peaceful chalet apartment in French ski resort. October 2016 Robinson van Noort are pleased to announce the completion and official handover of our contemporary chalet apartment re-design in the French ski resort of Flaine. AFTER IMAGE The project has turned out extremely well! And our client is delighted…

Corporate headquarters project culminates in bold lines and materials with luxury bespoke furniture and a striking yet elegant photography commission.

Corporate headquarters project culminates in bold lines and materials with luxury bespoke furniture and a striking yet elegant photography commission. September 2016 As we complete the handover for our central London commercial office project we took a look back on our initial designs and planning and reflect on the decisions taken and the progress made.…