Completed Extensive Residential Scheme in Barnes

COMPLETED EXTENSIVE RESIDENTIAL SCHEME IN BARNES The co-joining of two Victorian dwellings in the heart of London into a single 9000sqft family home. A full refurbishment, reconfiguration and addition, including the excavation of basements, puncturing of the spine and party wall, removal of staircases, double rear addition and a comprehensive re-landscaping exercise created an extraordinary…

Corporate headquarters project culminates in bold lines and materials with luxury bespoke furniture and a striking yet elegant photography commission.

Corporate headquarters project culminates in bold lines and materials with luxury bespoke furniture and a striking yet elegant photography commission. September 2016 As we complete the handover for our central London commercial office project we took a look back on our initial designs and planning and reflect on the decisions taken and the progress made.…