[vc_row 0=””][vc_column width=”5/6″][vc_column_text 0=””]

Two houses become one at our contemporary residential development in Barnes

June 2016

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/6″][/vc_column][/vc_row][vc_row 0=””][vc_column width=”5/6″][vc_column_text 0=””]

An update from site at our residential project in Barnes. The property has been a hive of activity as multiple teams work on important structural elements to weave the two punctured houses into one.

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/6″][/vc_column][/vc_row][vc_row 0=””][vc_column width=”5/6″][vc_single_image image=”26523″ img_size=”large” style=”vc_box_outline”][/vc_column][vc_column width=”1/6″][/vc_column][/vc_row][vc_row 0=””][vc_column width=”5/6″][vc_column_text 0=””]

At the heart of the property are the different height landings, surrounding the most impressive feature of scheme: the fully revealed triple height space, offering plenty of natural light and a generously pleasing view from top to bottom.

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/6″][/vc_column][/vc_row][vc_row 0=””][vc_column width=”5/6″][vc_single_image image=”26524″ img_size=”large” style=”vc_box_outline”][/vc_column][vc_column width=”1/6″][/vc_column][/vc_row][vc_row 0=””][vc_column width=”5/6″][vc_column_text 0=””]

The route from the hallway to the kitchen passes underneath the void which offers a genuine wow factor when one’s eye follows the wall upwards the volume of open space is admired all the way to the roof, where natural light falls down from the new sky light.

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/6″][/vc_column][/vc_row][vc_row 0=””][vc_column width=”5/6″][vc_single_image image=”26593″ img_size=”large” style=”vc_box_outline”][/vc_column][vc_column width=”1/6″][/vc_column][/vc_row]